Кафедра інформатики та програмної інженерії

Факультет інформатики та обчислювальної техніки КПІ ім. Ігоря Сікорського

Кафедра інформатики та програмної інженерії
MastisНовини

Глобальний звіт професійної асоціації в галузі інформаційних систем AIS Global IS EducationReport 2018

Освітні програми в галузі інформаційних технологійуніверситетів-учасників ERASMUS+ MASTIS «Створення сучасної магістерської програми в галузі інформаційних систем», представлені в глобальному звіті професійної асоціації в галузі інформаційних систем  AIS Global IS EducationReport 2018.

Доповідь AIS Global IS про освіту представляє глобальний огляд навчальних пропозицій в галузі інформаційних систем в 2018 році (https://eduglopedia.org/ais-global-is-education-report-2018-syllabus).

Кафедра інформаційних систем ХНЕУ ім. С. Кузнеця є координатором міжнародного ERASMUS+ MASTIS «Створення сучасної магістерської програми в галузі інформаційних систем», а також представляє Україну у дослідницькій мережі ERCIS(The European Research Center for Information Systems https://www.ercis.org). ERCIS – це потужнаміжнародна мережа науково-досліднихустанов, активніособисті члени та члени консультативної ради, щопрацюють у сферіінформаційних систем. 

Завдяки активній участі в освітніх проектах в галузі ІТ, якісній професійній підготовці студентів українські університети вперше увійшлидо цього глобального огляду.Вітіємо учасників проекту ERASMUS+ MASTIS, які успішно працюють у розбудові ІТ-освіти та представлені у звіті.

Контакти:

Генеральний менеджер проекту: проф. Жан-ЮгШоша, координатор, Університет Ліон-2,

e-mail: mastis@univ-lyon2.fr,

Інформацію надано координатором проекту в Україні: проф. Золотарьовою І. О., Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця,

e-mail: Iryna.Zolotaryova@hneu.net