Кафедра інформатики та програмної інженерії

Факультет інформатики та обчислювальної техніки КПІ ім. Ігоря Сікорського

Кафедра інформатики та програмної інженерії
Новини абітурієнтам

Реєстрацію електронних кабінетів вступників на бакалаврат розпочато!

 01 липня розпочалась реєстрація електронних кабінетів вступників для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти та на основі диплома молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра. Зареєструвати кабінет можна за посиланням. Уважно прочитайте інструкцію, перегляньте відеоінструкцію (дивіться нижче на сторінці) та внесіть необхідні дані.

До електронного кабінету не потрібно завантажувати жодні документи у вигляді сканованих копій, туди додаються виключно номери таких документів та ваше фото. Пам’ятайте, фото, яке ви додаєте до кабінету, потім буде 4 роки на вашому студентському квитку, поставтесь до його якості та вашого зовнішнього вигляду на ньому відповідально. Інструкція.

Вкажіть актуальний номер телефону для того, щоб з вами могла зв’язатись приймальна комісія в разі виникнення питань. Якщо у вас немає на руках сертифіката НМТ, внесіть PIN та номер, який був надісланий вам після реєстрації Українським центром оцінювання якості освіти. Якщо ви не будете складати НМТ, поставте відповідну позначку під час реєстрації кабінету та підтвердіть особу за допомогою паспортних даних. Подання заяв розпочнеться 29 липня та триватиме до 23 серпняДо 29 липня подати заяву неможливо.

Якщо у вас виникли проблеми під час реєстрації – розбіжності у документах чи у ваших персональних даних, уважно ознайомтесь з новиною та зверніться до ДП «Інфоресурс». Вам потрібна допомога у реєстрації кабінету? Завітайте до нашого консультаційного центру у холі 16 корпусу КПІ ім. Ігоря Сікорського (вул. Політехнічна, 14; мапа).

 

Відеоінструкція для вступників на основі повної загальної середньої освіти

Джерело